Besplatno na dječju predstavu “Ana Liza i vesela ordinacija”

Besplatno na dječju predstavu “Ana Liza i vesela ordinacija”

U Centru za kulturu i informacija Maksimir (Švarcova 18) u petak, 21. veljače s početkom u 18 sat bit će održana dječja predstava Ana Liza i vesela ordinacija.

Novi glumački postav kazališne udruge “Mist” obnovio je dramatizaciju priče Anna Liza and the Happy Practice recentnog irskog autora Eiina Colfera.

Radnja igrokaza slijedi postupke glavne junakinje priče djevojčice Ana Lize koja želi postati psihijatrica baš kao i njezina majka. Ona počinje s praksom te u čekaonici majčine ordinacije otvara vlastitu. Kada upozna Edija, dječaka koji je tužan jer je njegov tata tužan, shvaća da biti doktorica – i to psihijatrica, nije niti lako, a ni jednostavno. Kroz Ana Lizine pustolovine kazališna udruga “Mist” uhvatila se u koštac s problematikom odnosa djece i njihovih roditelja, i to na skliskom terenu – mentalnog zdravlja.

I ova predstava, kao i prethodne, ima više glumačkih postava u koja su uključene videće te slijepe i slabovidne osobe. Predstavu igraju Dijana Biondić, Matija Major i Anita Matković.

Predstava je namijenjena djeci od 5 – 10 godina.

Ulaz je slobodan uz rezervaciju mjesta na e-mail: ninaveselynekic@gmail.com (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni