Besplatni sistematski pregledi za branitelje

Besplatni sistematski pregledi za branitelje

Zahtjevi za prvi ciklus sistematskih pregleda (104 osobe) zaprimat će se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, od 10. studenoga (utorak) 2015. do popunjenosti kapaciteta

U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za branitelje obavljat će se sistematski pregledi za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Sistematski pregled je ciljano namijenjen ranom otkrivanju plućnih i srčanih bolesti, te prevenciji najčešćih malignih bolesti.

Zahtjevi za prvi ciklus sistematskih pregleda (104 osobe) zaprimat će se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, od 10. studenoga (utorak) 2015. do popunjenosti kapaciteta, svaki radni dan od 08,00 do 15,00 sati.

Informacija o sljedećem ciklusu zaprimanja zahtjeva biti će pravovremeno objavljena.

Zahtjevu je potrebno priložiti:
• presliku osobne iskaznice
• presliku dokaza o statusu hrvatskog branitelja
• drugostupanjsko rješenje o pravu na obiteljsku invalidninu člana obitelji smrtno stradaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata

Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14 osobno ili na sljedeće brojeve telefona: 01/6100 343 ili 01/6100 330. (zagreb.hr/zg-m)