Besplatni “mini” sistematski u sklopu sajma “Pravo doba”

Besplatni “mini” sistematski u sklopu sajma “Pravo doba”

Od 17. do 19. svibnja u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma održat će se sajam »Pravo doba«, namijenjen zrelijoj generaciji naših sugrađana, koji će okupiti će brojne izlagače – profesionalce u uključene u povećanje kvalitete života u starijoj dobi.

Izlagači će u svojoj ponudi posjetiteljima ponuditi i male sistematske preglede – mjerenje tkala, glukoze u krvi, mjerenje vitamina i minerala, testiranje sluha, mjerenje očnog tlaka… »Pravo doba« ponudit će i odgovore na najčešća pitanja, poput očuvanja ili poboljšanja zdravlja, kreativnog korištenja slobodnog vremena, osiguranja njege u poznim godinama te integracije u društvo i ostvarenje međugeneracijske komunikacije.

Osim izlagačkog programa, priprema se i bogat, zanimljiv i edukativan popratno stručni program. Bit će tu stručnih predavanja i skupova, radionica aktivnog i zdravog starenja.

Sajam Pravo doba jedinstveni je projekt u našoj zemlji, a cilj mu je promicati i aktivno sudjelovati u podizanju kvalitete života u starijoj dobi. Ulaz je besplatan a radno vrijeme će biti od 10 do 18 sati. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni