Besplatni bazeni na Šalati u povodu Međunarodnog dana mladih

Besplatni bazeni na Šalati u povodu Međunarodnog dana mladih

Bazeni su besplatni za mlade od 15 do 30 godina, a na ulazu je potrebno predočiti osobnu iskaznicu

Za sve one željne osvježenja, Udruga Zamisli i ŠRC Šalata omogućavaju besplatni ulaz na bazene od 13:30 do 18 sati u povodu proslave Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza.

Bazeni su besplatni za mlade od 15 do 30 godina, a na ulazu je potrebno predočiti osobnu iskaznicu.

U 18 sati održat će se i kviz u raznim kategorijama znanja pod stručnim vodstvom Maria Kovača, u caffe baru “Hostel caffe Time” u sklopu ŠRC Šalate, Schlosserove stube 2.

Prijava je besplatna, timovi mogu imati najviše 5 članova, a najbolju ekipu očekuje poklon bon od 500 kuna u pivnici Medvedgrad.

Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti putem linka: http://goo.gl/forms/QuWaIXPrhj (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t