Besplatne sportske aktivnosti za učenike tijekom proljetnih praznika

Besplatne sportske aktivnosti za učenike tijekom proljetnih praznika

Odmorko – proljeće 2016.

Za trajanja proljetnog odmora učenika, od 21. do 25. ožujka 2016. godine, Školski sportski savez Grada Zagreba organizira program sportskih aktivnosti pod nazivom Odmorko – proljeće 2016.

Sportske aktivnosti u sklopu programa Odmorko realiziraju se ciljem omogućavanja velikom broju školaraca da na osmišljen, sadržajan i stručno vođen način, kvalitetno i korisno provedu slobodno vrijeme dok su im roditelji na radnim mjestima.

Sadržaji se osmišljavaju na način da zadovolje interese velikog broja školaraca.

Za vrijeme proljetnog odmora učenicima će bit ponuđene slijedeće aktivnosti: slobodno plivanje, streljaštvo i stolni tenis. Sve aktivnosti u sklopu programa Odmorko provode se pod stručnim i pedagoškim nadzorom voditelja kompetentnih za rad sa učenicima.

Popis aktivnosti s lokacijama:

Slobodno plivanje uz pedagoški nadzor (samo za plivače)
Zimsko plivalište Mladost
Trg Krešimira Ćosića 10
9:30 do 12:30

Bazen Utrina
Balotin prilaz bb
9:00 do 11:00

Streljaštvo – za učenike 5 -8. razreda, osigurani rekviziti
Streljačko društvo Zagreb 1786
Streljana Doma sportova
Trg Krešimira Ćosića 11
9:30 do 11:00

Stoni tenis
Korištenje vlastitih rekvizita, obavezno korištenje tenisica za dvoranu
GSTK ZUagreb
Dvorana Medarska
Medarska 80b
11:00 do 13:00

Učenici se mogu uključiti u besplatne aktivnosti samo uz predočenje važeće iskaznice Školskog sportskog saveza Grada Zagreba, Hrvatskog školskog sportskog saveza ili originalno ovjerenog “zahtjeva za izradu iskaznice” Hrvatskog školskog sportskog saveza ne starijega od 30 dana od izdavanja zahtjeva.

Više informacija o programima, lokacijama i terminima možete pronaći na plakatu ili na mrežnim stranicama Školskog sportskog saveza Grada Zagreba. (zg-magazin)