Besplatne sportske aktivnosti za školarce – Odmorko 2016.

Besplatne sportske aktivnosti za školarce – Odmorko 2016.

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme ljetnog odmora učenika, od 27. lipnja do 2. rujna 2016. godine, pripremio je program besplatnih sportskih aktivnosti pod nazivom Odmorko – ljeto 2016. Sadržaji su osmišljeni da zadovolje interese velikog broja učenika osnovnih i srednjih škola.

Za vrijeme ljetnog odmora učenicima će tako biti ponuđene slijedeće aktivnosti: slobodno plivanje, tenis, kajak kanu, streljaštvo, atletika, hokej na travi, rukomet na pijesku, stolni tenis, odbojka, squash, taekwondo i borilačke vještine.

Sve aktivnosti koje se provode u sklopu programa Odmorko provode se pod stručnim i pedagoškim nadzorom voditelja kompetentnih za rad s učenicima.

Za tenis i stolni tenis polaznici trebaju imati vlastitu opremu, dok su za ostale sporove rekvizite osigurali organizatori. Poduka i igra odbojke namijenjena je samo učenicima osnovnih škola i to uzrasta od 1. do 6. razreda, a bazene mogu koristiti samo plivači.

Ulaz je slobodan uz predočenje važeće iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ili originalno ovjerenog Zahtjeva za izradu iskaznice HSŠS-a u trajanju 30 dana od datuma izdavanja zahtjeva.

Više informacija o sportskim aktivnostima, lokacijama i terminima možete pronaći na plakatu na mrežnim stranicama Školskog sportskog saveza Grada Zagreba (pdf). (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni