Besplatne kreativne radionice za osnovce – KRAP

Besplatne kreativne radionice za osnovce – KRAP

Centar za kulturu i informacije Maksimir organizira KRAP kreativne radionice za djecu od četiri ciklusa s početkom od 28. lipnja.

Radionice su za polaznike besplatne, a održavat će se od ponedjeljka do petka od 10 do 12.30 sati na otvorenom, u okrugu Osnovne škole Vladimira Nazora (Jordanovac ul. 23).

CKIM već deset godina priređuje likovno-plesno-dramske radionice namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta (7 – 15 god.).

Kreativne radionice – KRAP tijekom školskih praznika animiraju djecu kvalitetnim sadržajima proširujući im interese i spoznaje o segmentima umjetnosti s kojima se ne susreću u svakodnevnim aktivnostima. Osim upoznavanja raznih umjetničkih vještina, radionice imaju i sociološki karakter. Također su značajne za onaj dio dječje populacije koje većinu ljeta provedu u Zagrebu. Putem radionice djeca povezuju nova i stečena znanja kroz igru i kreativni proces u stvaranje njihovog vlastitog djela.

Radionice se ostvaruju u suradnji s Udrugom Pokret i Osnovnom školom Vladimira Nazora.

Ciklusi će se u četiri tematske cjeline u terminima:

28. 6. – 2.7.: Je li konačno kraj?

5. 7. – 9. 7. : Tesla

12. 7. – 16. 7.: Otkrivanje novih svjetova

30. 8. – 3. 9.: Mi smo spremni!

Radionice su besplatne, ali potrebne su rezervacije mjesta s imenom i prezimenom i dobi djeteta na: snjezana.pisk@gmail.com (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni