Besplatne kreativne radionice i ljetne igraonice za djecu u CKIM-u

Besplatne kreativne radionice i ljetne igraonice za djecu u CKIM-u

Drugi ciklus kreativnih radionica pod nazivom “Planinsko oko” održat će se od 6. do 9. srpnja od 10 do 12 sati u prostorijama Centra

Za vrijeme ljetnih školskih praznika Centar za kulturu i informacije Maksimir otvara svoja vrata svoj djeci osnovnoškolskog uzrasta koja slobodno vrijeme žele provesti sudjelujući u likovno-plesno-dramskim radionicama, a za najmlađe su organizirali i ljetne igraonice u parku.

Drugi ciklus kreativnih radionica pod nazivom “Planinsko oko” održat će se od 6. do 9. srpnja od 10 do 12 sati u prostorijama Centra, Švarcova 18, pod stručnim vodstvom pedagoga i dramskih umjetnika Udruge Pokret. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na mail: jadranka.kerin@gmail.com ili na tel. 01 2442 193. Sudjelovanje je besplatno.

Uz kreativne radionice pripremljen je i program u parku Maksimir, gdje će ekipa CKIM-a čekati zainteresirane na dječjem igralištu – svake subote i nedjelje u srpnju od 17 do 18 sati. Igraonice su namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.

U hladovini parka u poslijepodnevnim satima djeca će moći kvalitetno i kreativno iskoristiti slobodno vremena kroz likovno-glazbeno-plesne igraonice. U sklopu igraonica predviđeni su programi: igra na ulici, veliko pospremanje, čarobni napitak, otkucaji srca, neobični razgovori… Stručno vođenje igraonica realizirano je u suradnji s tvrtkom Samsom d.o.o. Sudjelovanje je za sve sudionike besplatno. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni