Besplatne kino projekcije na otvorenom

Besplatne kino projekcije na otvorenom

Današnji filmski program počinje na Trgu dr. Franje Tuđmana u 21 sat fimom Charlijev svijet, a kao uvertira filmskim projekcijama, u 19.30 sati nastupiti će Dharma bend. U subotu će svi ljubitelji kina pod zvijezdama moći uživati u parku Maksimir. Glazbeni dio programa počinje u 19:30 sati nastupom Dalawa Stories benda, a od 21 sati počinje prikazivanje filma Battle for Terra.

Na tri lokacije u Zagrebu od danas pa do nedjelje održati će se besplatne filmske projekcije na otvorenom. Riječ je o inovativnom projektu SCREEN on the GREEN u sklopu kojeg će se na Trgu dr. Franje Tuđmana, u parku Maksimir te na Jarunu organizirati besplatan glazbeno-filmski program.

Današnji filmski program počinje na Trgu dr. Franje Tuđmana u 21 sat fimom Charlijev svijet, a kao uvertira filmskim projekcijama, u 19.30 sati nastupiti će Dharma bend. U subotu će svi ljubitelji kina pod zvijezdama moći uživati u parku Maksimir. Glazbeni dio programa počinje u 19:30 sati nastupom Dalawa Stories benda, a od 21 sati počinje prikazivanje filma Battle for Terra. Film Stand up guys prikazati će se u nedjelju na Jarunu u 21 sat, a pet minuta prije 21 sat prikazati će se kratki film Pale sam u Opuzenu.

Osim ovog vikenda, SCREEN on the GREEN će se održati i naredna dva vikenda na istim lokacijama u Zagrebu.

(zg-magazin)