Besplatne jazz radionice u Studentskom centru

Besplatne jazz radionice u Studentskom centru

Zajednički cilj partnera je osnivanje jazz odjela Muzičke akademije u Zagrebu

Tijekom listopada prostorije Studentskog centra bit će obogaćene zvukovima jazza, jer s besplatnim radionicama kreće Jazz lab.

Radi se o projektu triju partnera: Muzičke akademije, Hrvatske glazbene mladeži i Kulture promjene Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu, pokrenut 2011. godine.

Zajednički cilj partnera je osnivanje jazz odjela Muzičke akademije u Zagrebu, a kako bi se on ostvario potrebne su kontinuirane aktivnosti i pripreme. Radionica klarinetista, saksofonista i skladatelja Željka Kovačevića na temu “Jazz language” održat će se 13. listopada, dok će vas “o važnosti tehnike i slušanja” 27. listopada poučiti vodeći hrvatski jazz bubnjar, jedinstveni Kruno Levačić. Obje radionice će se održati u dvorani SEK Teatra &TD, od 17 do 20 sati.

Radionice su namijenjene svim glazbenicima instrumentalistima i vokalistima, a ulaz je besplatan.

Dodatne informacije na hgm@hgm.hr 01/6111600 ili www.hgm.hr. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t