Besplatna zamjena žarulja za sve vozače

Besplatna zamjena žarulja za sve vozače

Na dane 9., 10. i 11. listopada čak na devet mjesta u Zagrebu i oko Zagreba vozači će moći promijeniti neispravne žaruljice samo uz naplatu stvarne cijene žaruljica

Jutarnje magle, slabija vidljivost i česte oborine ove su godine primorale vozače da puno ranije koriste svjetla za vožnju. Kako zbog tehničke izvedbe automobila više nije moguće promijeniti pregorjele žaruljice na svim vozilima, a kazne za neispravna svjetla su dosta visoke, zagrebački Automoto klub Maksimir organizirao je besplatnu zamjenu žaruljica za sve vozače. Na dane 9., 10. i 11. listopada čak na devet mjesta u Zagrebu i oko Zagreba vozači će moći promijeniti neispravne žaruljice samo uz naplatu stvarne cijene žaruljica. Mjesta za zamjenu smještena su na glavnim pravcima od Dugog Sela do Susedgrada i od Podsljemena do Save, a popis autoservisa koji rade od 7.30 do 21 sat nalazi se na www.amk-maksimir.hr.

AMK Maksimir organizirao je za članove, kao i građane koji to žele postati, unutarnje i vanjsko pranje automobila po promotivnim cijenama za svega 30 kuna. Tako povoljna mogućnost, vezana za ekologiju i pripremu vozila za kišne dane traje mjesec dana, a obavlja se u autopraonici u ulici Ružmarinka 21b.

U Klubu su počele predbilježbe za prodaju zimskih guma po 17 do 20 % nižoj cijeni, zatim jeftiniju zamjenu kod vulkanizera i pohranu i čuvanje vansezonskih guma na šest ili dvanaest mjeseci za svega jednu kunu. Hotel za gume prilagođen je klimatskim i drugim uvjetima, a pravilno čuvanje produljuje vijek autoguma.

Svi vozači koji zatraže od AMK Maksimira uslugu tehničke pomoći na cestama, koja predviđa popravak ili prijevoz neispravnog ili oštećenog automobila, susrest će se s uslugom koja je na razini bilo kojeg europskog autokluba. To omogućuje stalno usavršavanje stručnjaka specijaliziranih za tu vrstu usluga, ali i puštanje u rad novog vozila, koje predstavlja vrhunac europskog standarda.

Za sve obavijesti ili predbilježbe građani se mogu obratiti na AMK Maksimir, tel. 23 04 029 ili 23 18 442. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni