Besplatna Škola bicikliranja 18+

Besplatna Škola bicikliranja 18+

Udruga Sigurnost u prometu i nextbike sustav javnih bicikala organiziraju besplatnu Školu bicikliranja 18+ koja će se održati 8. lipnja od 17:30 do 20:30 sati u Boćarskom domu. Edukacija će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela. Škola bicikliranja namijenjena je odraslim osobama u cilju povećanja sigurnosti biciklista u prometu.

Edukacija će obuhvatiti učenje prometnih propisa, osnove pružanja prve medicinske pomoći, prednosti i mogućnosti korištenja sustava javnih bicikala u svakodnevnom životu i trening sigurne vožnje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 7. lipnja 2016. na info.kontakt.sup@gmail.com. Ostali partneri u projektu su autoškola Megastart, Crveni križ Grada Zagreba te Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu. Ove godine potporu projektu dala je Zagrebačka pivovara.

Nextbike sustav javnih bicikala prvi je i najveći sustav javnih bicikala u Hrvatskoj koji će do sredine ljeta biti prisutan u 12 hrvatskih gradova te u Sarajevu. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t