Radionica za male i srednje poduzetnike

Radionica za male i srednje poduzetnike

Tijekom radionice ponudit će se pregledi provedbe inovacijskih procesa u poduzećima kao i raspoloživi načini njihovih financiranja, a predstavnici NOVAMINA Centra će podijeliti svoje iskustvo u pripremi i provedbi projekata. Sudionici radionice imati će priliku vidjeti koje su to mogućnosti unutar  Okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije

Razvojna agencija Zagreb i projekt ECOFOUNDING zajedno s partnerom NOVAMINA Centar Inovativnih Tehnologija pozivaju male i srednje poduzetnike na besplatnu radionicu o identifikaciji i generaciji ideja kao osnove razvoja inovativnog proizvoda ili usluga i mogućnosti zelenog financiranja.

Radionica će se održati 29. trvanja 2014. godine u dvorani Hrvatske gospodarske komore na zagrebačkoj adresi Nova cesta 7.

Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, ali i svima koji žele na temelju inovativne ideje razviti proizvod ili uslugu. Tijekom radionice ponudit će se pregledi provedbe inovacijskih procesa u poduzećima kao i raspoloživi načini njihovih financiranja, a predstavnici NOVAMINA Centra će podijeliti svoje iskustvo u pripremi i provedbi projekata. Sudionici radionice imati će priliku vidjeti koje su to mogućnosti unutar Obzora 2020, Okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije, a poseban naglasak biti će na SME Instrumentu.

Voditeljica projekta ECOFOUNDING Lidija Zadro će sudionicima predstaviti ovaj međunarodni projekt, koji povezuje investitore sa zelenim poduzetnicima putem međunarodne online platforme, izravnim susretima na B2B sastancima te nudi mogućnost financiranja inovativnih proizvoda i usluga.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem online prijavnice, a više inforamicija o ovoj radionici se može saznati na internetskoj stranici www.raza.hr.

Prilikom prijave potrebno je navesti kratke informacije o poduzeću i ideji koju se želi razviti, a NOVAMININ stručni tim će pregledati pristigle ideje i koncepte kako bi se o njima moglo raspravljati u okviru radionice.

(zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni