Besplatna radionica o pravilnoj prehrani djece

Besplatna radionica o pravilnoj prehrani djece

Kreativni studio Zvrk, u suradnji s Gym & Fun by Sport Educa pozivaju na radionicu za roditelje i djecu pod nazivom Pravilna prehrana djece koja će se održati u petak, 15. travnja u Glazbena školi Jastrebarsko, Zrinski-Frankopanska 13, Jastrebarsko. Radionica počinje u 18, a završava u 20 sati. Ulaz je besplatan, uz obaveznu prijavu na: kreativni.studio.zvrk@gmail.com.

Gym & Fun by Sport Educa projekt je koji već nekoliko godina oduševljava roditelje i djecu u cijeloj Hrvatskoj pružajući im pažljivo odabrane vježbe, savjete i prijedloge o tome kako kvalitetnije provoditi zajedničko vrijeme uz aktivno druženje.

Promovirajući zdrav život, boravak u prirodi te druženje roditelja i njihove djece u veselom, edukativnom i kreativnom okruženju, sada će svoj hvaljeni program prvi put predstaviti u Jastrebarskom.

Na radionici Pravilna prehrana djece koju u Jastrebarskom zagrebačka udruga Sport Educa, nositelj programa Gym&Fun, organizira u suradnji s Kreativnim studijem Zvrk, roditelji će biti »u školi« – družit će se uz predavanje i razgovor s poznatim zagrebačkim nutricionistom, a njihova djeca će se za to vrijeme u drugom prostoru zabavljati s animatorima na kreativnoj radionici te pritom za roditelje pripremiti prigodnu izložbu.

Dolazak na radionicu potrebno je potvrditi najkasnije do SRIJEDE, 13. travnja 2016, jer će partneri radionice Bipo Klub, Salvit, Nivea, Fiat, Jana Junior, Silan i Persil pripremiti iznenađenja za sve odrasle i djecu koji najave svoj dolazak na vrijeme. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni