Besplatna poslovna edukacija za članove zadruga

Besplatna poslovna edukacija za članove zadruga

Polaznici će moći unaprijediti svoja znanja s područja poslovnog planiranja, računovodstva i financija, marketinga i prodaje, poslovnog komuniciranja…

Poticanje razvoja zadružnog poduzetništva među braniteljskom populacijom novi je projekt kojem je svrha specijaliziranim programima članovima braniteljskih zadruga pomoći u jačanju upravljačkih i poduzetničkih kompetencija.

Provodi ga braniteljska zadruga Danica Zagreb s partnerima i za izobrazbu koja će početi polovicom rujna još se mogu prijaviti svi zainteresirani zaposlenici zadruga s područja Grada Zagreba.

Polaznici će moći unaprijediti svoja znanja s područja poslovnog planiranja, računovodstva i financija, marketinga i prodaje, financiranja poduzetničkih projekata sredstvima EU-a, poslovnog komuniciranja…

Uz programe izobrazbe projektom će se uspostaviti i poslovna mreža zadruga kao platforma za poslovnu suradnju braniteljskih, ali i drugih zadružnih poduzetnika te za pružanje podrške članovima u razvoju njihova poslovanja i povezivanju s potencijalnim poslovnim partnerima u zemlji i inozemstvu.

Projekt Poticanje razvoja zadružnog poduzetništva među braniteljskom populacijom sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 425.237,78 kuna, a iznos potpore EU-a iznosi 100 %.

Dodatne informacije o projektu dostupne su u Braniteljskoj zadruzi Danica Zagreb kod voditelja projekta Mihovila Šušnića na broj mob. 099/3550-711 ili na e-mail: miha.susnic@gmail.com. (D. K. B.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni