Besplatna ljetna novinarska radionica N1 televizije

Besplatna ljetna novinarska radionica N1 televizije

N1 ljetna novinarska radionica je projekt koji se želi omogućiti mladim i ambicioznim ljudima koji vole novinarstvo da nauče osnove novinarskog posla na televiziji. Uz vrhunske TV profesionalce, i poznate novinare N1 televizije, kandidati će moći besplatno steći osnovna znanja iz oblasti TV novinarstva, navode na N1 televiziji.

Iz televizije pozivaju studente završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirane novinare koji se nisu imali prilike oprobati u novinarskom poslu, da prijave svoje sudjelovanje u ljetnoj novinarskoj radionici. Cilj radionice je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao.

Cilj je i da ih upoznaju s najnovijim trendovima u medijima, s tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste te da ih upute kako usavršiti svoj talent za pisanje i izražavanje. Radionica će trajati šest tjedana, od 06. srpnja do 15. kolovoza 2015. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televizij-. Zainteresirani prijave mogu poslati na e-mail adresu radionica@n1info.com (Subject: ZAGREB), najkasnije do 06. lipnja 2015. godine. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni