Besplatna informativna knjižica za vozače

Besplatna informativna knjižica za vozače

Vozači koji putuju na skijališta ili poslom odlaze u neku od europskih zemalja automobilom, u Autoklubu Maksimir mogu dobiti besplatno knjižicu s obiljem informacija za sigurnije putovanje. One se odnose na pribavljanje svih dokumenata za putovanje, izboru graničnih prijelaza, carinskih i drugih propisa, pružanju tehničke i druge pomoći, zimskoj opremi, kaznama za razne prekršaje, dopuštenim brzinama vožnje, uporabi dnevnih svjetala, cestarinama ili izboru najpogodnijih cestovnih pravaca. Više stotina informacija o tome ali i cijenama svih vrsta goriva i rasprostranjenosti benzinskih i plinskih stanica pomoći će vozačima da smišljenije provedu putovanje i racionalnije dođu do svojih odredišta.

AMK Maksimir dijeli knjižice u svojim prostorijama u Zagrebu, Ružmarinka 17, svakog radnog dana od 8 do 16 sati, a subotom od 9 do 12 sati. Informacije na tel. 01/23 18 442.

Knjižice se mogu dobiti i kod automehaničara AMK Maksimir, koji i u vrijeme blagdana pružaju vozačima usluge tehničke pomoći na cestama (tel. 1987). (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni