Besplatan tečaj kineskog jezika

Besplatan tečaj kineskog jezika

Iz Konfucijeva instituta napominju kako je početni tečaj kineskoga jezika u trajanju od 70 školskih sati, namijenjen punoljetnim osobama bez predznanja kineskoga jezika, a izvodit će ga izvorni govornici specijalizirani za poduku kineskoga jezika strancima.

Svi koji žele naučiti kineski jezik mogu se danas upisati na besplatan tečaj. Upisi će započeti u 18 sati u prostorijama Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu na adresi Savska cesta 25. Omogućiti će se besplatan tečaj za 60 polaznika, a preduvjet za upis je da je osoba punoljetna te da dođe osobno na upis s osobnom iskaznicom ili dokumentom koji sadrži OIB.

Termini početnih grupa su ponedjeljak i četvrtak od 17 do 18:30, ponedjeljak i srijeda od 20:30 do 22, utorak i petak od 17 do 18:30 te srijeda i petak od 17 do 18:30 sati.

Iz Konfucijeva instituta napominju kako je početni tečaj kineskoga jezika u trajanju od 70 školskih sati, namijenjen punoljetnim osobama bez predznanja kineskoga jezika, a izvodit će ga izvorni govornici specijalizirani za poduku kineskoga jezika strancima. Kako se nastava održava na engleskom jeziku, znanje engleskog jezika je obavezno.

(zg-magazin)