“Bernardiću, zašto plačeš? Pa ti si sastavljao listu za Skupštinu”

“Bernardiću, zašto plačeš? Pa ti si sastavljao listu za Skupštinu”

(Foto: Boris Jagačić)

Čelnik SDP-a Jučer je na svom Twitter profilu izrazio žaljenje zbog izglasavanja zagrebačkog proračuna, no Forum mladih SDP-a mu je »spustio« svojom objavom, prenosi Index.

Podsjetimo, gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću nedostajala su tri glasa za izglasavanje proračuna, ali su ga na kraju odlučila podržati tri oporbena gradska zastupnika: Miroslav Polovanec (HSLS), general Jozo Miličević s Nezavisne liste Zagreb (Sandra Švaljek) i Ilija Ćorić (HSS).

Bernardić je na Twitteru napisao: »Razočaran sam zbog razvoja događaja u Skupštini. To je klasični primjer trgovine. Od Kluba Darinka Kosora nisam ni očekivao više, na njega je vršio pritisak sam Plenković. Duboko me ražalostilo što je kolega iz HSS-a digao ruku. On sigurno više neće biti član Kluba SDP-a«.  

Ubrzo je Bernardiću je pristigao odgovor zagrebačkog Foruma mladih SDP-a, koji su ponovili Bernardićev objavu uz komentar. »Zašto plačeš, pa ti si slagao liste za Skupštinu«.  

(ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t