Bernardić: Rezultati su u Zagrebu malo lošiji od očekivanog

Bernardić: Rezultati su u Zagrebu malo lošiji od očekivanog

“Nitko ne smije odgovarati zbog izgovorene riječi, ali ne smije štetiti stranici između prva dva kruga”. Ovim se riječima nakon sjednice Predsjedništva SDP-a na Iblerovom trgu u četvrtak novinarima obratio predsjednik stranke Davor Bernardić. On je pozvao sve političke marginalizirane i eliminirane članove da se vrate nazad u stranku. Pretpostavlja se kako je ovdje riječ o Aleksandri Kolarić.

Kako bi se riješile nedoumice, jedan od kolega upitao odnosili se ovo konkretno na bivšeg ministra financija, na što je Davor Bernardić  odgovorio kako je bio dovoljno jasan te da se “ne smije izlaziti zbog verbalnog delikta, ali ne smije se ni štetiti stranci, to jest njezinim protukandidatima između dva kruga izbora.”

Najavio je i kako on i njegovi suradnici kreću na jačanju stranke kroz brojne aktivnosti. Posebno se osvrnuo i na Vladu, te pritom nadodao:

“Hrvatska već mjesec dana nema imenovane ministre i stabilnu vladu. Vladu pozivamo da odstupi i da izađemo na parlamentarne izbore”.

Kako kaže, za neuspjeh ovih lokalnih izbora odgovornima smatra svoje prethodnike. Novinare interesirao je Bernardićev komentar  oko rezultata zagrebačkih izbora koji su za SDP bili slabiji od očekivanih, odgovorio je:

“Analiza izbora bit će nakon drugog kruga, istina je da su malo lošiji rezultati od očekivanog”, zaključio je predsjednik SDP-a. (Zg Magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni