Bernardić primio zahvalnicu  Centra za autizam

Bernardić primio zahvalnicu Centra za autizam

Predsjednik GO SDP-a posjetio je Centar za autizam u Dubravi gdje su ga djelatnici upoznali s tijekom adaptacije i opremanja bivšega dječjeg vrtića u Dubravi, za koji je humanitarnom akcijom prikupljeno više od 600.000 kuna

Predsjednik Gradske organizacije SDP- a Zagreb i nositelj liste za Gradsku skupštinu Grada Zagreba koalicije SDP-HNS-HSU-ZS-ZELENI-ZELENI ZAJEDNO Davor Bernardić jučer je posjetio Centar za autizam u Dubravi gdje su ga djelatnici upoznali s tijekom adaptacije i opremanja bivšega dječjeg vrtića u Dubravi, za koji je humanitarnom akcijom „Mali dom za velike ljude“ prikupljeno više od 600.000 kuna.

Tom je prigodom Bernardiću uručena Zahvalnica za sudjelovanje u spomenutoj humanitarnoj akciji kojoj je kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba bio pokrovitelj.

Bernardić je u Dubravu došao na poziv predsjednice Udruge roditelja za promicanje i oblikovanje uvjeta zdravog života osoba s autizmom „ Kišni čovjek“ Anite Dražetić, a s ravnateljem Centra za autizam Ivicom Doklejom obišao je prostorije Centra te se družio s radnicima i korisnicima Centra.

Ravnatelj Doklej je najavio početak radova na sanaciji krova sredinom lipnja, a Bernardić je istaknuo kako je uređenje Centra prioritet Grada Zagreba te će se osobno založiti za dovršetak sanacije kako bi se korisnicima Centra omogućio što ugodniji boravak.

„Osobama s autizmom potrebna je pažnja tokom cijele godine, oni mogu živjeti sami ali im je potreban kvalitetan dom u kojem će imati podršku, profesionalnu pomoć i sigurnost“, izjavio je predsjednik zagrebačkog SDP-a te se osvrnuo i na tematsku sjednicu Skupštine Grada Zagreba na kojoj su definirani rokovi za izmjenu prostornog plana u Oporovcu, za izgradnju  Centra za autizam. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni