Bernardić predložen za nositelja liste za Skupštinu, Rađenović za zamjenika gradonačelnika

Bernardić predložen za nositelja liste za Skupštinu, Rađenović za zamjenika gradonačelnika

SDP na izbore izlazi zajedno s HNS-om, HSU-om, Zelenom strankom, Hrvatskom strankom zelenih te strankom Zeleni zajedno

Gradski odbor SDP-a Zagreba jučer je izglasao Igora Rađenovića (SDP) za zamjenika gradonačelnika Grada Zagreba. Drugi zamjenik gradonačelnika je Tomislav Stojak (HNS). Davora Bernardića, predsjednika Gradske organizacije SDP-a Zagreba, kojeg je većina mjesnih organizacija predložila kao nositelja liste za skupštinu Zagreba, Gradski odbor je izglasao za nositelja liste za Gradsku skupštinu Grada Zagreba. SDP na izbore izlazi zajedno s Hrvatskom narodnom strankom, Hrvatskom strankom umirovljenika, Zelenom strankom, Hrvatskom strankom zelenih te strankom Zeleni zajedno.

Davor Bernardić zahvalio je članovima na podršci i povjerenju koje su mu dali. „Moramo se okrenuti građanima i slušati što nam građani poručuju. Mi smo tu zbog njih i SDP-ove aktivnosti usmjerene su na dobrobit građana“ istaknuo je Bernardić.

„SDP-ova lista bit će jasan dokaz onoga za što se stranka zalaže: brigu o razvoju svih dijelova našega grada. Stoga će sve četvrti biti ravnomjerno zastupljene na listi, osnovni kriterij odabira je stručnost, a osobno ću se založiti da lista odražava SDP- ovu politiku ravnopravnosti spolova, kao i da pruži šanse mladima. Naša lista pokazat će svu širinu SDP-ovog tima“ poručio je Bernardić

Rajko Ostojić, kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba je potvrdi da će na  SDP-ovim listama biti članovi koji su se izdvojili svojim radom, vodeći računa da se ne dupliciraju funkcije kao i na transparentnost samog procesa. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni