“Be CROactive” 12. rujna na Bundeku

“Be CROactive” 12. rujna na Bundeku

Tijekom manifestacije „Be CROative“ posjetitelji mogu sudjelovati u sedam tematskih jedinica koji obuhvaćaju brojne sadržaje: od dječjih aktivnosti, adrenalinskih sportova, ženskog kutka, pa sve do netradicionalnih sportova

Hrvatska po prvi puta obilježava Europski tjedan sporta, a središnji događaj Be CROactive na zagrebačkom jezeru Bundek održava se u subotu, 12. rujna, od 10 do 22 sata.

Vrhunski pilates trening Fokus Point proslavljene trenerice Asje Petersen, nogometna i košarkaška igrališta, biciklistička staza i utrka, škole trčanja, adrenalinski sportovi, Dharma Yoga, umjetna stijena za penjanje i atraktivna prezentacija plivanja s jednom perajom u jezeru, u čemu će se moći okušati svi, samo su neki od sadržaja koji će biti dostupni svim posjetiteljima Bundeka, na središnjem događaju prvog Europskog tjedna sporta.

Cjelodnevni događaj besplatan je za sve posjetitelje. Sedam tematskih jedinica obuhvaćaju brojne sadržaje: od dječjih aktivnosti, adrenalinskih sportova, ženskog kutka, pa sve do netradicionalnih sportova. Posjetitelji će se iz prve ruke moći upoznati s brojnim sportskim savezima Hrvatske, klubovima ali i Kineziološkim fakultetom iz Zagreba. Moći će obaviti dijagnostiku i razne zdravstvene preglede u Kutku zdravlja te dobiti savjete nutricionista vezano uz zdravu prehranu, ali i otkriti mnoge druge zanimljive sadržaje.

Europski tjedan sporta namijenjen je građanima svih dobnih skupina, bez obzira na tjelesnu pripremljenost. Okupit će pojedince, sportske organizacije, organizacije civilnog društva i privatni sektor. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni