Bazeni na Šalati otvoreni od 29. svibnja

Bazeni na Šalati otvoreni od 29. svibnja

Ljetna kupališna sezona na Šalati počinje u ponedjeljak, 29. svibnja 2017. godine i trajat će do početka rujna. Građani se za ljetnih mjeseci mogu rashladiti na otvorenom bazenu radnim danom od 13:30 do 18:00 te vikendom i blagdanom od 11:00 do 19:00 sati.

Cijena ulaznice radnim danom za odraslu osobu iznosi 20 kuna, a za djecu i umirovljenike cijena je 15 kuna. Vikendom i blagdanima cijena ulaznice za odraslu osobu je 30 kuna, a za djecu i umirovljenike cijena je 20 kuna.

Korisnicima su na raspolaganju veliki olimpijski bazen sa skakaonicom, mali bazen dubine 1,20 m i veliko praćkalište za bebe.

Za djecu koja su neplivači, kao i one koji žele usavršiti svoju plivačku tehniku tijekom ljetnih mjeseci bit će organizirani tečajevi plivanja. Više informacija o tome može se pronaći na ovoj poveznici.

Za djecu je organiziran program »Odmorko« koji počinje 26. lipnja 2017. i održava se svaki radni dan u terminima od 09:00 do 11:00 sati. U taj program uključeno je besplatno kupanje za učenike osnovnih i srednjih škola koji su tijekom školske godine pribavili adekvatne iskaznice koje im omogućavaju uključivanje u program. Odmorko organizira Školski sportski savez grada Zagreba. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni