Barbie lutka napravljena u čast Tini Turner

Barbie lutka napravljena u čast Tini Turner

(Foto: Mattel)

Multinacionalni proizvođač igračaka Mattel sa sjedištem u Kaliforniji, u četvrtak je izdao novu Barbie lutku, posvećenu rock zvijezdi Tini Turner.

Plastična Barbie lutka Tina Turner, dio je Mattelove glazbene serije lutaka. Prikazuje pjevačicu koja je osvojila Grammy i osvojila vrh ljestvice u odjeći koju je nosila u kultnom glazbenom spotu za hit pjesmu What’s Love Got to Do With It, objavljenu 1984. godine.

Lutka je odjevena u crnu mini haljinu, traper jaknu, prozirne crne tajice i crne štikle. Najistaknutiji dio lutke je Tinina prepoznatljiva frizura, u stilu koji je često nosila tijekom 1980-ih, piše Variety.com.

»Čast mi je poželjeti dobrodošlicu svojoj Barbie lutki u grupu slavnih žena koje su već predstavljene na ovaj način te tako još većem broju djece približiti priču o mojem putovanju«, rekla je 82-godišnja Turner u svom priopćenju.

Turner je dobitnica čak osam Grammyja. Njen veliki uspjeh započeo je krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih kada je nastupala s tadašnjim suprugom Ikeom Turnerom od kojega se, nakon turbulentnog braka, razvela 1978. (BoJa)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni