Bandićeva “čistka” u gradskoj “Čistoći”

Bandićeva “čistka” u gradskoj “Čistoći”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je najavio da će »neradnici« iz podružnice Čistoća biti raspoređeni u druge podružnice Zagrebačkog holdinga.

Gradonačelnik je tijekom današnjeg gostovanja u emisiji Zagrebi po Zagrebu na Radiju Sljeme rekao kako je 1. veljače iduće 2020. godine krajnji rok za podizanje cijene usluge odvoza otpada, ali i da je moguće je da se ono dogodi i kasnije.

»Nastojat ću da što manje lupimo po džepu naše građane, ali u konačnici, naš otpad moramo riješiti mi u Zagrebu. I odvoz otpada i uslugu koju definira Uredba koju je propisala Vlada RH. Temeljem zakona definira fiksni i varijabilni dio. I oni koji se budu pridržavali Zakona, manje će plaćati. Neki će čak biti nagrađeni«, rekao je Bandić u emisiji.

Najavio je i da će »neradnici« u Holdingovoj podružnici »Čistoća« biti kažnjeni: »Imamo organizirani nered, ja sam frapiran«. Ustvrdio je da »treći stupanj rukovođenja vodi Čistoću, a direktori se mijenjaju«.

Gradonačelnik smatra kako to treba »stubokom promijeniti«, i to »ne samo prvih pet ljudi, nego 35 da bi stvari krenule kako treba u Čistoći«, poručio je gradonačelnik. Za njih je pak utješno što ipak neće dobiti otkaze, nego će biti preraspodijeljeni u druge podružnice Holdinga.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni