Bandićeva božićna želja SDP-u: Prebrodite “krizu kandidata”

„Što se tiče kandidata, želim da ih bude što više, to je dobro za demokraciju, ne samo Zagreba, već i Hrvatske. Želim i drugim političkim opcijama da istaknu što kvalitetnije kandidate, jer se u toj zajedničkoj političkoj utakmici rađa nova vrijednost“, poručio je gradonačelnik

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas da želi da na predstojećim lokalnim izborima bude što više kandidata za gradonačelnika Zagreba dodajući da SDP-u želi da što prije prebrodi „krizu kandidata“.

Bandić je danas u gradskoj upravi od hrvatskih izviđača simbolično primio Betlehemsko svjetlo, a na pitanje novinara da komentira nagađanja o promjeni SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba, rekao je da svojoj dojučerašnjoj stranci želi da tu krizu kandidata prebrodi što prije i da što prije istakne kandidata.

„Što se tiče kandidata, želim da ih bude što više, to je dobro za demokraciju, ne samo Zagreba, već i Hrvatske. Želim i drugim političkim opcijama da istaknu što kvalitetnije kandidate, jer se u toj zajedničkoj političkoj utakmici rađa nova vrijednost“, dodao je.

Ustvrdivši da svoj posao radi s jednakim entuzijazmom kao i prije 12,5 godina i da će ga raditi jednako ako mu Zagrepčani za pet mjeseci na lokalnim izborima ukažu povjerenje, apelirao je na sve kandidate da budu dostojanstveni u predizbornoj kampanji.

Mediji nagađaju da bi ministar zdravlja i potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić zbog lošeg rejtinga mogao zamijeniti Davora Bernardića kao SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Bernardića je kao SDP-ova kandidata za gradonačelnika jednoglasno izabrao zagrebački gradski odbor stranke 15. listopada. (Hina)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni