Bandić zastupnici Nađ: Ako vam se ne sviđa Advent, bacite se u Savu!

Bandić zastupnici Nađ: Ako vam se ne sviđa Advent, bacite se u Savu!

»Bandićevo delanje je djelotvorno kao kuga u 16. stoljeću«, ustvrdio je Renato Petek

Afere oko kućica na Adventu bila je neizostavna tema aktualnog sata današnje sjednice Gradske skupštine, a gradski zastupnik Tomislav Tomašević (Zagreb je naš!) je čak ustvrdio da bi gradonačelniku Milanu Bandiću trebalo uručiti nagradu za »najkorumpiraniji Advent u Europi«.

Bandić je ustvrdio kako je Tomaševićev istup tek performans dodavši kako postoje institucije koje se time trebaju baviti.

Nakon što ga je zbog pogodovanja oko dodjele adventskih prodajnih kućica prozvala i SDP-ovka Vesna Nađ, Bandić joj je odvratio da ne mora ići na Advent ako joj se ne sviđa, ili da se – baci u Savu.

Ona mu je pak odvratila kako nama suicidalne misli. »Da ste vi gradonačelnik europske metropole, ne bi mi tako odgovarali«, rekla je Nađ koja je Bandiću predložila da se, ako joj ne zna odgovoriti, konzultira sa svojim (bivšim) vozačem, jer da on »sigurno zna«, aludirajući na Zdravka Krajinu, čijoj je tvrtki Eko sajam j.d.o.o. dodijeljena 51 kućica na glavnom zagrebačkom trgu za svega 10.500 kuna.

Podsjetimo da je gradonačelnik prije nešto više od tjedan dana pozvao građane da se jave s primjedbama i prijedlozima na Advent u Zagrebu.

Renato Petek (Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez) je pobrojao afere i optužnice koje se gradonačelniku stavljaju na teret. Na to je ustvrdio kako je Bandićevo »delanje« djelotvorno kao i kuga u 16. stoljeću.

»Vi ste jadan čovjek. Imam li ijednu pravomoćnu presudu? Odakle vam obraz da me tako optužujete? Vi kao da živite u 1946. Optužujete me bez ijednog argumenta«, odgovorio mu je gradonačelnik Milan Bandić. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni