Bandić zaigrao protiv Samsonova

Bandić zaigrao protiv Samsonova

(Foto: zagreb.hr)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sastao se danas u Sportskom centru Medaraska s predstavnicima Hrvatske stolnoteniske reprezentacije koju predvode izbornik Nevenko Karković te predsjednik Stolnoteniskog saveza Zagreba i predsjednik GSTK Zagreb Mario Dokmanić.

Povod susreta je organizacija dvaju velikih natjecanja u glavnom gradu Hrvatske, koja bi se trebala održati u svibnju – Jubilarni 10. Zagreb Open i u srpnju – Europsko omladinsko prvenstvo. Reprezentativci iz ZSS-a i GSTK-a, kao jedini korisnici prostora, treniraju u stolnoteniskom centru u Medarskoj, u kojem imaju osigurane sve uvjete.

Sastanku je prisustvovao i višestruki prvak Europe Vladimir Samsonov, koji slovi za jednog od najboljih europskih igrača i bjeloruskih sportaša uopće.

Njegovu želju za dolaskom i treningom u Zagreb, potaknula je činjenica kako hrvatska reprezentacija ima jednu od najjačih grupa za trening i sparing u Europi.

Gradonačelnik je tom prilikom nakratko zaigrao stolni tenis sa Samsonovom.

Evo kako je to izgledalo:

Hrvatskom timu je ususret gore spomenutih natjecanja uputio je ohrabrujuće riječi i kazao: »I najveći talent bez upornog i predanog rada nije dovoljan!’«. Prisjetio se našeg čuvenog stolnotenisača Antuna Stipančića koji mlađim naraštajima naših sportaša može poslužiti kao uzor. (zg-magazn.com.hr / zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni