Bandić: “Zagreb je danas zavijen u crno”

Bandić: “Zagreb je danas zavijen u crno”

(Foto: PUZ)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić se na današnjoj konferenciji za novinare o digitalizaciji financijskog poslovanja Grada Zagreba osvrnuo i na tragični događaj, koji se sinoć oko 21.30 sati dogodio u novozagrebačkom naselju Kajzerica gdje je ubijeno šest osoba.

Dodao je da se bez obzira na tragediju u kojoj su živote izgubili dvojca muškaraca, tri žene i jedno dijete u dobi od 10 godina, a ubojica počinio samoubojstvo, sigurnost u Zagrebu piše velikim slovima.

“To je velika tragedija za ovaj grad. Zagreb je danas zavijen u crno”, ustvrdio je gradonačelnik. Dodao je kako je to i cijena življenja u velikom gradu, ali ustvrdio kako je to ipak pojedinačni incident, a uzrok će se vidjeti.

Gradonačelnik je rekao da 7-mjesečno preživjelo dijete smješteno u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Zahvalio je i policiji na dobro odrađenom poslu.

Podsjetimo, jučer, 1. kolovoza oko 21.30 sati policija je na 192 zaprimila dojave o pucnjevima na području Novog Zagreba. Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba od kojih dva muškarca (u dobi od 61 i 29 godina), tri žene (u dobi od 35, 63 i 29 godina) i jedno dijete. Iz Policijske uprave zagrebačke obavještavaju kako se za muškarcem starosti 36 godina, koji se dovodio u svezu s ovim kaznenim djelom, intenzivno tragalo.

On je još tijekom očevida lociran na području Brezovice te je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo. Očevidi su još uvijek u tijeku. (I. V. / B. J.) 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni