Bandić: Sve što u zadnjih 28 godina činim u politici je u cilju poboljšanja života građana

Bandić: Sve što u zadnjih 28 godina činim u politici je u cilju poboljšanja života građana

Stranci rada i solidarnosti – Bandić Milan 365 u utorak su pristupile olimpijke i državne prvakinje u vatrogastvu iz DVD-a Kašina. Članica ženske ekipe DVD-a Kašina Darija Đurina pohvalila je rad predsjednika stranke i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kojem sve članice DVD-a daju podršku i prate njegov rad.

„Našu ekipu čini devet članica i višestruke smo prvakinje Grada Zagreba te sudionice državnih natjecanja. U Puli smo 2016. godine osvojile državno natjecanje te smo sudjelovale i na vatrogasnoj olimpijadi, gdje smo osvojile broncu. Tri puta zaredom smo osvojile i Kup Hrvatske. Pripremamo se za državno natjecanje koje će se održati za dvije godine. Nadamo se prolasku do olimpijade“, istaknula je Đurina koja je pozvala Bandića da ih bodri.

Predsjednica Foruma mladih Stranke rada i solidarnosti Natalija Prica-Oreški izrazila je zadovoljstvo zbog prisutpanja članice DVD-a Kašina stranci.

„Vjerujem da će biti aktivne i u Forumu mladih. Drago mi je što sve više mladih prepoznaje našu stranku kao mjesto gdje mogu politički djelovati“, dodala je Prica-Oreški.

Milan Bandić je istaknuo kako sve što u zadnjih 28 godina čini u politici ima samo jedan cilj, a to je poboljšanje života čovjeka.

„Nemam nikakvih drugih pretenzija i to ću činiti do kgod budem živ te budem na čelu stranke i Grada. Nema uzvišenijeg cilja i uzvišenijeg posla od toga. To živim i drago mi je da su to mladi ljudi prepoznali“, poručio je Bandić.

Najavio je da će se u stranci svaki tjedan održavati konferencije za novinare bez političkih govora, jer djela govore više od riječi. Zahvalio je članicama DVD-a Kašina na pristupanju stranci i dijeljenju istih svjetonazora.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni