Bandić se sastao s direktorom BMW-a i obišao izložbene prostore tvrtki DOK-ING i Rimac

Bandić se sastao s direktorom BMW-a i obišao izložbene prostore tvrtki DOK-ING i Rimac

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, susreo se u subotu u gradskoj palači Dverce s izaslanstvom BMW-a i tvrtke Tomić & Co., predvođenim direktorom BMW-a za područje Europe Nicolasom Peterom, jednom od tvrtki koja svoje proizvode predstavlja na Zagreb Auto Show-u.

Peter je izrazio zadovoljstvo zbog velike posjećenosti Zagreb Auto Show-a koja, kako je naglasio, govori o kvaliteti njegove organizacije. BMW je zabilježio porast prodaje u prošloj godini, a ove godine, zajedno s tvrtkom Tomić & Co. planiramo u Hrvatskoj postići još bolje rezultate, dodao je.

»Ponosni smo što je Zagreb Auto Show posjećen u ovako velikom broju i počašćeni što, između brojnih tvrtki, i BMW izlaže svoje automobile«, istaknuo je gradonačelnik Bandić, napomenuvši da pozitivni rezultati BMW-a u Hrvatskoj govore da se Zagreb i Hrvatska dižu i da sve ide na bolje.

bandic_bmw_nicolas_peter
Nicola Peter daje izjavu novinarima nakon sastanka sa zagrebačkim gradonačelnikom

Nakon toga gradonačelnik Bandić se uputio na Zagrebački velesajam gdje je obišao izložbene prostore domaćih proizvođača DOK-ING i Rimac koji svoja vozila izlažu na Zagreb Auto Show-u.

»Izuzetno mi je drago što imamo domaće tvrtke u automobilskoj industriji koje su dovoljno uspješne da izlažu na Zagreb Auto Show-u i konkuriraju stranim tvrtkama«, istaknuo je prilikom obilaska gradonačelnik Bandić, napomenuvši da Zagreb i Hrvatska imaju puno sposobnih i pametnih ljudi.

»Auto Show-om smo napravili dobar i koristan posao, što se vidi i po posjećenosti, a već sada planiramo i sljedeći koji će se održati u 2018.«, najavio je gradonačelnik Bandić. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni