Bandić primio judaša Tomislava Ivaškovića

Bandić primio judaša Tomislava Ivaškovića

U povodu 1. Svjetskog prvenstva u judu za osobe s intelektualnim poteškoćama, koje će se održavati u njemačkom gradu Kőlnu od 19. do 21. listopada, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je četvrtak u Gradskoj upravi  judaša Tomislava Ivaškovića i njegovog trenera Renea Petrovića.

Tomislav i trener Petrović zahvalili su gradonačelniku što ih je primio, te istaknuli kako pripreme za nadolazeće prvenstvo teku vrlo dobro i da se nadaju odličnom rezultatu, odnosu medalji.  Pritom je  trener Rene Petrović izjavio:

“Tomislav ima više od 15 međunarodnih medalja te je jedan od prvih Hrvata koji je trenirao na Kodokan judo institutu u Japanu, istaknuo je trener”.

“Veliko zadovoljstvo nam je da Zagreb ima sportaše koji  će nas prezentirati na prvom Svjetskom prvenstvu”, rekao je zamjenik pročelnika GU za obrazovanje, kulturu i šport Tedi Lušetić. Grad Zagreb kontinuirano pruža podršku osobama s invaliditetom kako bi im se omogućili isti uvjeti za treniranje kao i ostalim sportašima, a Tomislav  je sa svojim vrhunskim rezultatima pravi primjer , dodao je zamjenik pročelnika. (Zg magazin)