Bandić o prosvjedu pred zgradom Sveučilišta: To je bio politički miting

Bandić o prosvjedu pred zgradom Sveučilišta: To je bio politički miting

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić okarekterizirao je jučerašnji prosvjed pod nazivom »Stop nasilju nas Sveučilištem« političkim mitingom svojih oponenata. Podsjetimo, okupljeni su prosvjedovali protiv toga da se zagrebačkom gradonačelniku dodjeli počasni doktorat, a prizivali su i smjenu rektora Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. Damira Borasa.

Milan Bandić kaže da iza prosvjeda u kojem je sudjelovalo 340-450 ljudi stoje oni koji bi htjeli biti na njegovom mjestu, na čemu rade već 19 godina. No da bi to postigli, samo moraju pobijediti na izborima, poručio im je Bandić. Demokracija je i nema drugog načina, prokomentirao je gradonačelnik novinarima nakon što je u srijedu u Staroj gradskoj vijećnici uručio učenicima, studentima i doktorandima zaključke o Stipendiji Grada Zagreba za izvrsnost za školsku, odnosno, akademsku godinu 2018./2019.

Na temelju Natječaja, a prema uvjetima Odluke o Stipendiji Grada Zagreba, stipendije je dobilo 84 učenika srednjih škola te 107 studenata i doktoranda. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni