Bandić o korupciji u Gradskoj upravi: Ne znam još o kome se radi

Bandić o korupciji u Gradskoj upravi: Ne znam još o kome se radi

USKOK-u je podnesena kaznena prijava protiv jednog od članova komisije Đ.B. (59), a u njoj se navodi čak sedam stanova koje posjeduje

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na današnjoj je konferenciji za novinare u Gradskoj upravi komentirao navode prema kojima su neki članovi gradske komisije za uporabne dozvole od investitora dobivali stanove, nakon što su građevinarima prethodno omogućili dozvole za zgrade koje nisu bile spremne za useljenje.

„Dozvole su odobravale posebne komisije u kojima je samo jedan član bio predstavnik Grada, dok su ostalo bili neovisni stručnjaci. Izdano je više od 7 tisuća takvih dozvola, a sastav je komisije uvijek bio drukčiji, a bilo je čak 49 tisuća članova komisije“, kazao je Bandić pritom dodavši kako još ne zna o kojim se ljudima radi, no da će, ako se navodi pokažu istinitima, odmah dobiti otkaze.

„Tužan sam što se takva informacija plasirala pred nastup u emisiji „Nedjeljom u 2“, na što sam ja spao, moram demantirati nešto, a ne znam uopće je li se dogodilo“, dodao je gradonačelnik.

USKOK-u je podnesena kaznena prijava protiv jednog od članova komisije Đ.B. (59), a u njoj se navodi čak sedam stanova koje posjeduje. Osumnjičeni kaže da se radi o laži te dodaje da mu bivši zet podmeće priče nakon rastave jer mu nije prošla iznuda. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni