Bandić nudi pomoć poduzetnicima

Bandić nudi pomoć poduzetnicima

Najavio je da će za svaki investicijski projekt čija vrijednost premašuje pet milijuna kuna osigurati posebnog voditelja koji će investitoru biti na raspolaganju

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić objavio je proglas u kojem  poziva poduzetnike da se obrate stručnjacima Gradske uprave ako im je potrebna logistika ili pomoć oko izdavanja raznih dozvola. najavio je da će za svaki investicijski projekt čija vrijednost premašuje pet milijuna kuna osigurati posebnog voditelja koji će investitoru biti na raspolaganju.

Bandić tvrdi da je kao gradonačelnik i do sada činio sve da osigura najpovoljnije uvjete poslovanja poduzetnicima na području Zagreba, kako bi im pomogao da postanu konkurentniji, rastu i šire se, otvarajući pritom nova radna mjesta i doprinoseći ukupnom razvoju Zagreba i Hrvatske. To će, ustvrdio je, činiti i dalje.

„Za ostvarivanje tog cilja, u Gradskoj upravi smo organizirali stručnjake koji će pomagati poduzetnicima u složenim procedurama izrade i izmjene prostornih i urbanističkih planova te u ishođenju dozvola i u pripremi i vođenju svakoga projekta. Gradska uprava bit će istinska logistika vašim poduzetničkim idejama“, poručio je gradonačelnik.

Dodao je kako gradonačelnik ne zapošljava i ne otvara nova radna mjesta, a isto tako, ni Gradska uprava ni gradska komunalna poduzeća. „Nova radna mjesta kakva trebaju Zagrebu i Hrvatskoj mogu stvoriti jedino poduzetnici“, zaključio je zagrebački gradonačelnik.

Stoga je pozvao sve poduzetnike kojima je potrebna pomoć stručnjaka Gradska uprava da im se obrate izravno:

– Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, tel. 610-1194; 610-1195;

– Jasminka Lukač, dipl. iur. Pročelnica Gradskog ureda za imovinsko pravne poslove i imovinu grada, tel. 610-1402;

– Mr.sc. Dinko Bilić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, tel. 610-1168; 610-1169;

– Željko Horvat, posebni viši savjetnik gradonačelnika za koordinaciju Gradske uprave, tel. 610-1164.

U slučaju da istoga dana zainteresiranu osobu ne primi navedeni pročelnik ili druga osoba od koje je zatražena pomoć, gradonačelnik Milan Bandić ih poziva da se obrate njemu izravno. „Osobno ću vas primiti već narednog dana u vremenu od 15:30 do 16:30 sati“, tvrdi gradonačelnik Bandić. (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni