Bandić: Nikad nećete čuti moj komentar o bilo kojem protukandidatu

Bandić: Nikad nećete čuti moj komentar o bilo kojem protukandidatu

Upitan hoće li otići u mirovinu ili će ostati u politici kazao je da bi na to pitanje pokojni predsjednik Tuđman odgovorio – ki bi da bi

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je sa suradnicima u Gradskoj upravi održao konferenciju za novinare “Akti gradonačelnika” na kojoj nije komentirao točke dnevnog reda sutrašnje sjednice Gradske skupštine. Razlog tome je što nije bilo novinarskih pitanja o toj temi. No neizbježno su pitanje bili nadolazeći lokalni izbori…

Tako je novinare zanimalo osjeća li se gradonačelnik Bandić ugroženim zbog kandidature Tomislava Tomaševića i potencijalne kandidature v. d. ravnatelja Fonda za obnovu Damira Vanđelića za gradonačelnika Zagreba.

„Na to pitanje – samo jedna rečenica i to vrijedi do izbora. Nikad od mene nećete čuti niti jedan komentar bilo kojeg kandidata. Gubite vrijeme”, izjavio je Bandić. Upitan hoće li otići u mirovinu ili će ostati u politici kazao je da bi na to pitanje pokojni predsjednik Tuđman odgovorio – ki bi da bi.

Nije htio komentirati ni tvrdnje predsjednika SDP-a Peđe Grbina da je raspustio zagrebački SDP zbog nefunkcioniranja, pa i toga što u toj organizaciji gledaju prema Milanu Bandiću kada odlučuju kakve će odluke donositi.

„Radi se o krasnom čovjeku iz Istre i vrhunskom predsjedniku opozicijske stranke ništa drugo ne mogu reći”, istaknuo je Bandić.

Osvrnuo se i na smrti saborskog zastupnika i znanstvenika Miroslava Tuđmana: “Volio bih da je Miro živ. Riječ je o uglednom sveučilišnom profesoru, vjesniku promjena, ali socijalno-demokratske opcije. Istaknutom članu HDZ-a, ali prije svega dobrom čovjeku“. Dodao je da je poslao sućut obitelji Tuđman, predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću i stranci.

 Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni