Bandić najavio veći broj odvoza smeća i pojeftinjenje usluge

Bandić najavio veći broj odvoza smeća i pojeftinjenje usluge

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je najavio smanjenje troškova odvoza smeća u Zagrebu i to za »najmanje 25 %«.

Podsjetimo, gradska Čistoće je prije nekoliko dana objavila novi cjenik odvoza otpada u Zagrebu prema kojem bi ta usluga drastično poskupila od 1. veljače.

»Ide se ponovno u javno savjetovanje, a odluka će se početi primjenjivati od 1. veljače o fiksnom i varijabilnom dijelu, ali ćemo do 1. travnja preustrojem, pa i kadrovskim, organizacijskim i inim u Čistoći omogućiti da se najmanje 25 posto smanje troškovi odvoza smeća u Zagrebu«, poručio je Bandića, a prenosi N1. Poručio je kako je to »njegova preokupacija u naredna dva mjeseca«. »Od sutra svaki tjedan odvoz plastike i papira, da očistimo grad, a do 1. travnja smanjenje fiksnog dijela najmanje za jedan frtalj«, najavio je Bandić.

Odgovarajući na pitanje novinarke N1 o zapošljavanju u podružnici Holdinga Čistoći umirovljenog generala Vlade Šindlera rekao je: »Što se tiče gospodina Šindlera, ako su oni prepoznali da on može pomoći da se tamo uvede ako treba i poluvojni ustroj da se napravi red onda ću ja to pozdraviti. Inače ne sudjelujem u kadroviranju u podružnicama, o tome brine šefica Holdinga i šefovi podružnica, imaju odriješene ruke«. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni