Bandić najavio još niže cijene parkinga

Bandić najavio još niže cijene parkinga

Napomenuo je kako će se osim cijene na otvorenim parkiralištima, smanjiti i cijene parkiranja u garažama u vlasništvu Grada Zagreba

Komentirajući dolazak nove šefice Zagrebparkinga, Ane Preost, gradonačelnik Milan Bandić je na jučerašnjoj sjednici Gradske skupštine najavio mogućnost sniženja cijene parkiranja u Zagrebu, i to od veljače ili ožujka 2014. godine.

Napomenuo je kako će se osim cijene na otvorenim parkiralištima, smanjiti i cijene parkiranja u garažama u vlasništvu Grada Zagreba.

Pitanje o postavljanju Ane Preost na čelo Zagrebparkinga postavio je gradski zastupnik Pero Semren (HDZ), kojega je zanimalo je novoimenovana direktorica uopće bila prijavljena na nedavno objavljeni natječaj za izbor direktora.

Gradonačelnik je na to odgovorio kako je osobno obavio razgovor s Anom Preost, te ju zamolio da dođe na čelno mjesto Zagrebparkinga.  „Ne gledam tko nosi čiju stranačku iskaznicu nego zna li raditi svoj posao, učinit ću sve da takve ljude stavim u funkciju. Gospođa Preost nije odmah imenovana jer je radila u Uredu za nacionalnu sigurnost, postoji procedura koja mora biti zadovoljena da bi došla u Zagrebparking, ja na to ne mogu utjecati. Ponosan sam na taj izbor“, napomenuo je Bandić. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni