Bandić najavio izlazak na sljedeće izbore

Bandić najavio izlazak na sljedeće izbore

Bandić je za Večernji list izjavio kako ne zna koji su izbori prvi, no da izlazi na njih, ali i kako ne treba pričati o prijevremenim jer poštuje diobu vlasti

Još uvijek aktualni gradonačelnik Zagreba najavio je izlazak na prve sljedeće izbore nakon jučerašnjeg sastanka s koordinatorima Udruge za promicanje demokratske političke kulture Kluba liste grupe birača Milana Bandića po vijećima gradskih četvrti. Udruzi je kojoj je do sada pristupilo oko 900 ljudi.

Bandić je za Večernji list izjavio kako ne zna koji su izbori prvi, no da izlazi na njih, ali i kako ne treba pričati o prijevremenim jer poštuje diobu vlasti.

„Treba biti kratak i jezgrovit s riječima, a dug i djelotvoran s djelima. Drago mi je da ljudi nisu zaboravili pozitivna djela koja smo napravili“, izjavio je Bandić za Večernjak.

Podsjetimo, u listopadu prošle godine Milan Bandić uhićen je sa suradnicima Slobodanom Ljubičićem i Petrom Pripuzom u aferi Agram zbog sumnje da je nakon završetka kampanje na račun primio 24 milijuna kuna koje nije prijavio. Uz sporne donacije, USKOK ga tereti za pogodovanje Pripuzovom CIOS-u te kompaniji Bramgrad projekt Branka Mihaljevića, trgovanje utjecajem pri nezakonitom zapošljavanju sebi bliskih osoba u Gradskom poglavarstvu i Zagrebačkom holdingu, ali i nezakonito korištenje službenih gradskih automobila u privatne svrhe. Ukupnu štetu tužiteljstvo procjenjuje na oko 20 milijuna kuna. Pušten je uz rekordnu jamčevinu od 15 milijuna kuna koju je položio poznati odvjetnik Marijan Hanžeković. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni