Bandić najavio gradnju pruge do aerodroma, žičaru Sljeme, denivelaciju rotora…

Bandić najavio gradnju pruge do aerodroma, žičaru Sljeme, denivelaciju rotora…

U svom govoru na svečanoj sjednici Gradske skupštine održanoj 31. svibnja u povodu dana grada Zagreba, njegov prvi čovjek, Milan Bandić podsjetio je na značajnije porjekte koji su ostvareni i one koji su u fazi realizacije te najavio i neke nove.

»Red je navesti i ono što nas očekuje uskoro: Prioritet broj jedan – obnova zagrebačkih fasada. Pronašli smo model i u rujnu krećemo s obnovom 500 fasada u našem gradu. Tu je i žičara na Sljemenu, izgradnja koje kreće u listopadu. Vjerujem, početkom iduće godine krenut ćemo i s projektom pruge prema zračnoj luci. Naravno, tu je i spoj Radničke ulice, rotor na Remetincu, a onda i izgradnja Jarunskog mosta«, najavio je gradonačelnik Bandić.

»Vjerujem da ćemo naše programe provoditi uz više suglasnosti i međusobnog razumijevanja, u uvjetima potrebe još štedljivijeg raspolaganja javnim sredstvima. Nikad ne treba zaboraviti, tu smo zbog naših građana i poboljšanja kvalitete njihova života, sredstvima koja su nam povjerili, a ne zbog naših stranačkih svjetonazora i zadaća«, napomenuo je Bandić.

Zastupnicima Gradske skupštine zahvalio je što njeguju atmosferu solidarnosti i tolerancije te što demonstriraju kako je suradnja u interesu građana i grada moguća unatoč razlikama. »Siguran sam da će Zagreb zahvaljujući tomu biti ljepši i napredniji od onoga za kojega smo početkom tisućljeća preuzeli odgovornost«, dodao je. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni