Bandić na tužbu zbog fontana: Uzalud vam trud svirači!

Na podnošenje tužbe od strane Ministarstva gospodarstva zbog navodno nelegalne izgradnje famoznih fontana, zagrebački je gradonačelnik reagirao tvrdnjom da mirno spava

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je izjavio kako “mirno spava”, komentirajući tužbu Ministarstva gospodarstva zbog navodno spornih fontana i pothodnika ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

“Pozivam ih da se malo i vlastitim uspjesima vesele, ali ih jako malo imaju. Bolje da rade i da vode ovu zemlju za što su dobili mandat, a ne da vode računa o tome je li Bandić pogriješio ili nije”, kazao je zagrebački gradonačelnik kod spomenika Nikoli Tesli gdje su ranije položeni vijenci povodom 70. godišnjice smrti tog znanstvenika.

Bandić je ustvrdio da je “pod najvećom prizmom u Hrvatskoj”. “I budite sigurni, da sam pogriješio i za jotu, da fontane ne bi bile napravljene. Ali, uzalud vam trud svirači”, rekao je komentirajući tužbu koju je Ministarstvo gospodarstva nedavno podnijelo Prekršajnom sudu u Zagrebu. Napomenuo je i da će o nalazima izvijestiti na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.

Zagrebački gradonačelnik poručio je kako su fontane “ogledalo grada” te da će to biti najljepši ulaz u europsku metropolu. (Hina)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni