Bandić kaže da nikada nije govorio o Kosorovoj smjeni

Bandić kaže da nikada nije govorio o Kosorovoj smjeni

Zagrebačka organizacija HNS-a poručila je na konferenciji za novinare u srijedu da neće sudjelovati u »igorkazu i cirkusu« nađe li se na današnjem dnevnom redu Gradske skupštine smjena njezina predsjednika Darinka Kosora (HSLS). Nakon toga uslijedila je reakcija gradonačelnika Milana Bandića koji je takav scenarij opovrgnuo.

»Nikada nisam govorio o smjenama, pogotovo ne o Kosorovoj«, poručio je novinarima u srijedu gradonačelnik Bandić. Dodao je kako o toj temi treba upitati HNS koji je održao konferenciju za novinare na kojoj je navijestio Kosorovu smjenu. »Pitajte njih, oni to bolje znaju od mene. Nisam proročica Pitija« odgovorio je Bandić upitan da komentira poruke zagrebačkog HNS-a.

Čelnica gradskog HNS-a Anka Mrak-Taritaš na podsjetila je da je HNS prije godinu dana pokrenuo incijativu za Kosorovom smjenom, ali da je nitko nije htio prihvatiti.

Na upit kako smijeniti volonter, s obzirom da Kosor, odnedavno, otkako je ušao u Hrvatski sabor, svoju dužnost predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba obavljana volonterskoj osnovi, HNS-ov gradski zastupnik Tomislav Stojak poručio je da će dođe li do dopune dnevnog reda Skupštine o hitnom postupku za njegovom smjenom, on kupiti kokice i bezalkoholno piće te iz svoje klupe gledati kako se vladajući ili oni koji bi trebali biti vladajući pokušavaju dogovoriti tko će biti predsjednik zagrebačke Skupštine. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni