Bandić kaže da bi cijena mjesečnog parkiranja u Zagrebu iznosila “10 ili 15 kuna”

Bandić kaže da bi cijena mjesečnog parkiranja u Zagrebu iznosila “10 ili 15 kuna”

Nakon što je ustanovljeno da je polusatna vozna karta kakva se prodaje po četiri kune dovela ZET u još veće gubitke, gradonačelnik Milan Bandić najavio je uvođenje nove karte koja bi koštala šest ili sedam kuna. U emisiji Radio Sljemena Zagrebi po Zagrebu Bandić je najavio potrebu uvođenja »međukarte« kojom bi se napravio, kako je rekao, balans između polusatne karte po četiri i one koje traje 90 minuta, a plaća se 10 kuna.

»Razmišljamo o tome da napravimo balans između četiri kune i deset i uvest ćemo međukartu za sat vremena tako da se ljudi ne love je li koja minuta prošla, a ta karta bi trebala biti šest ili sedam kuna, znači, između četiri i deset kuna«, izjavio je Bandić.

Gradonačelnik je, podsjetimo, ujedno najavio i uvođenje naplate parkiranja na svim javnim površinama u Zagrebu, a za Sljeme je otkrio kako bi cijena mjesečnog parkiranja iznosila »10 ili 15 kuna«.

No gradonačelnik je poručio da će se o svemu više znati krajem tjedna. U međuvremenu smo zatražili pojašnjenje iz ZET-a da nam se pojasni ostaje li karta od četiri kune i dalje u prometu, a od Zagrebačkog holdinga nove informacije o napalati parkiranja u Zagrebu, ali još čekamo odgovor. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni