Bandić jutros čistio prometnice

Bandić jutros čistio prometnice

Gradonačelnik je čistio središte grada, od Trga bana Jelačića, Praškom, do Berislavićeve

Kao što je jučer i obećao, gradonačelnik Milan Bandić danas se rano jutros oko 4,30 sati pridružio gradskim čistačima i šmrkom za pranje prometnica krenuo s umivanjem gradskog središta, od Trga bana Jelačića, Praškom, do Berislavićeve.

„Ovo je podrška vrijednim radnicima koji doista dobro rade svoj posao, ali i poruka građanima da brinemo o gradu i dok oni spavaju“ rekao je gradonačelnik Bandić napomenuvši da je ljestvica izvrsnosti čistoće u Zagrebu podignuta jako visoko i da to treba održavati, posebno u kontekstu dvocifrenog povećanja broja turista u našemu gradu, a na zadovoljstvo Zagrepčana.

Podsjetimo, tijekom otvaranja tržnice na Dolcu gradonačelnik je iskazao svoje nezadovoljstvo s čistoćom grada pa je odlučio sam reagirati.

„Ja ću vam svako jutro u pet sati pokazati kako se čisti grad. Grad je zmazan, gdje je netko iz Čistoće? Nema nikog, valjda su na godišnjem. Grad je zmazan”, izjavio je Bandić. Rekao je da će oprati jednu ulicu u 5 ujutro kako bi im pokazao kako se to radi. “To je sramota. Grad će blistati do 6 ujutro. Mora se polizati uži dio grada”, kazao je jučer gradonačelnik. (zagreb.hr/I.C.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni