Bandić: Izbor za Kraljicu Hrvatske moguć je i u Zagrebu

Bandić: Izbor za Kraljicu Hrvatske moguć je i u Zagrebu

(Forto: Boris Jagačić)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu se ispred zgrade HNK-a fotografirao s finalisticama izbora Kraljica Hrvatske za Kraljicu svijeta koje su Zagrebu na završnim pripremama.

Finalni izbor održat će se u prosincu u rovinjskom hotelu Lone kao i prošle godine, a za krunu će se natjecati 14 djevojaka iz cijele Hrvatske.

Gradonačelnik Bandić izrazio je zadovoljstvo što svake godine ima priliku družiti se i fotografirati s finalisticama na istaknutim mjestima u Zagrebu čime se, kako je rekao, promovira prestižni izbor ljepote. Naglasio je kako je moguće da se ove godine umjesto u Rovinju finalni izbor Kraljica Hrvatske za Kraljicu svijeta održi u nekom od zagrebačkih hotela u uvjetima prilagođenim trenutnoj epidemiji, a nada da će i organizator razmisliti o tome prijedlogu.

„Nema ništa ljepše nego doći i pogledati hrvatsku ljepotu, pamet i dobrotu na jednom mjestu”, zaključio je gradonačelnik Bandić.

Jedna od finalistica je i 24-godišnja Nikolina Mirković iz Zagreba. „Od izbora očekujem nova poznanstva, imam priliku upoznati djevojke iz cijele Hrvatske”, rekla je za ZG-magazin apsolventica poslovne ekonomije koja se bavi i modelingom. Naglasila je kako se raduje putovanju u prekrasni Rovinj i nada se da će na finalnom izboru postići što bolji plasman. Poručila je i drugim djevojkama da se prijave na izbor Kraljica Hrvatske za Kraljicu svijeta.

Lucija Bagić je prije mjesec dana diplomirala na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Zbog studentskih obveza lijepa Zagrepčanka se nije okušala u svijetu mode. „Na izbor sam se prijavila jer je to jedno lijepo iskustvo za cijeli život. Nemam prevelika očekivanja, osim da se zabavim i upoznam druge djevojke”, istaknula je Bagić.

(Foto: Boris Jagačić)

Objavljuje Zg-magazinPonedjeljak, 9. studenoga 2020.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni