Bandić istaknuo važnost njegove stranke na parlamentarnim izborima

Bandić istaknuo važnost njegove stranke na parlamentarnim izborima

Mlada studentica i karatašica Ana Marija Bujas Čelan postala je predsjednica zagrebačke organizacije stranke

U nedjelju je održana konstituirajuća sjednica stranke ”Bandić Milan 365 – stranka rada i solidarnosti” na kojoj je zagrebački gradonačelnik izjavio da nakon parlamentarnih izbora nitko bez te stranke neće moći osigurati većinu.

Dodao je kako samo rad “do istrebljenja”, znanje, solidarnost i zajedništvo mogu spasiti Hrvatsku, baš kao i mladi, kojima treba dati veće šanse, pa je tako predstavljena mlada studentica i karatašica Ana Marija Bujas Čelan koja je postala predsjednica zagrebačke organizacije stranke.

Stranka “Bandić Milan 365″ osnovana je 28. ožujka i trenutačno ima 5.000 članova u 208 organizacija, od kojih je 17 u Zagrebu, u svim gradskim četvrtima.

„Ljudi kažu da Bog pomaže treći put, a ja kažem da Bog pomaže i šesti put”, rekao je Bandić, aludirajući na pet mandata za gradonačelnika Zagreba i novu bitku u koju kreće za parlamentarne izbore.

Članovi stranačkog predsjedništva te potpredsjednici čine slijepi profesor Bojan Bertek, pročelnik Gradskog ureda za financije i Bandićev dugogodišnji prijatelj Slavko Kojić, bivši načelnik zagrebačke policije Marijan Tomurad te atletičarka Sandra Perković.(politikaplus.com/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni