Bandić: Ispitat ćemo tko je odgovoran za požar u Dječjem vrtiću Vrbik

Bandić: Ispitat ćemo tko je odgovoran za požar u Dječjem vrtiću Vrbik

Djeca su zadobila opekline prvog stupnja, na površini od 7 do 10 % tijela

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, posjetio je utorak u Klinici za dječje bolesti mališane koji su jučer nesretnim slučajem zadobili opekline u Dječjem vrtiću Vrbik. U izjavi nakon posjete, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što je riječ o lakšim ozljedama. Dvojica dječaka u dobi od četiri i pet godina zadržani su u bolnici na daljnjoj liječničkoj obradi, a treći je još jučer pušten na kućnu njegu.

»Tek treba vidjeti što se točno dogodilo i u tijeku je postupak utvrđivanja odgovornosti«, rekao je gradonačelnik Bandić dodavši kako je ipak najvažnije da se djeca osjećaju dobro. Ipak, kako bi im bar malo olakšao oporavak, gradonačelnik je mališanima darovao košare s voćem, slatkišima i igračkama.

»Radi se o opeklinama prvog stupnja, koje su djeca zadobila na površini od 7 do 10 % tijela«, istaknula je pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo Mirna Šitum koja je objasnila da su, prema riječima dr. Bahtijarevića, rane uredne i očekuje se da dječaci neće imati vidljivih ožiljaka, a iz bolnice bi trebali biti otpušteni već krajem tjedna. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni