Bandić došao na premijeru Juričanova filma u majci sa sloganom svoje kampanje

Bandić došao na premijeru Juričanova filma u majci sa sloganom svoje kampanje

(Foto: Milan Bandić / Facebook)

»Ja bi to napravio tri puta bolje da sam redatelj i to je toliko od Brad Pitta«, poručio je Bandić okupljenima i otišao

Zagrebački gradonačelnik MIlan Bandić sinoć se pojavio na premijeri dokumentarnog filma »Kumek« redatelja Darija Juričana, ali se na samoj projekciji nije zadržao, piše Vanja Nezirović za Jutarnji list.

Juričan je to protumačio kao njegov kraj i gubitak lokalnih izbora, no Bandić je doašao iz suprotnog razloga. Naime, pojavio u plavoj majici s kapuljačom i natpisom ‘Neumoran’ i istom takvom maskom. To će biti slogan njegove kampanje za gradonačelnika…

Juričan je pak gradonačelniku za 65. rođendan, koji je bio upravo u nedjelju 22. studenoga, pokušao pokloniti knjigu Kumek autora Saše Paparelle i Hrvoja Appelta, ali Bandić je izvadio novac i platio mu 70 kuna za knjigu, a dobio je i bocu džina.

»U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige, ne snimaju filmovi i ne rade spomenici, ali kad je Bandić u pitanju sve je moguće«, rekao je Bandić koji je Juričanu čestitao na uratku.

»Red je doći kad te netko pozove. Ali morat ću ga razočarati večeras jer danas imam poseban dan, neću moći biti na projekciji, ali sam mu došao čestitati. I za ovih deset godina je dobio premalo novaca – 500 tisuća kuna, od HAVC-a još toliko, negdje milijun, mogao je napraviti i bolji uradak«, kaže Bandić. »Ja bi to napravio tri puta bolje da sam redatelj i to je toliko od Brad Pitta«, poručio je Bandić okupljenima i otišao, navodi Jutarnji list.

Juričan je pak rekao da je u film uloženo svega pola milijuna kuna. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni