Bandić: “Da sam se ranije rodio, mnogi bi problemi bili odavno riješeni”

Bandić: “Da sam se ranije rodio, mnogi bi problemi bili odavno riješeni”

»Sve to građane stoji oko 25 milijuna kuna. To su novci poreznih obveznika investirani u također porezne obveznike: govorimo i o majkama odgajateljicama, blokiranim građanima, našem Imunološkom zavodu, dopunskom zdravstvenom osiguranju za najsiromašnije umirovljenike, to su i školski udžbenici za učenike u Petrinji…«, kaže Bandić

Nakon aktualnog sata izvanredne sjednice Gradske skupštine održanog u srijedu, novinarima se obratio i gradonačelnik Milan Bandić koji se osvrnuo na čin gradskih zastupnika SDP-a i HNS-a koji su napustili sjednicu.

»Napuštanje Parlamenta i/ili Skupštine je kukavičluk i bijeg od istine. Što drugo reći? Da sam se ranije rodio, ovih točaka i prijedloga na današnjem dnevnom redu Skupštine ne bi ni bilo. Zapravo, da sam na čelu države ovih prijedloga ne bi ni bilo u Gradskoj skupštini. Svi takvi problemi bi odavno bili riješeni. Ali, tako će biti ubuduće kad me građani izaberu. Sve to građane stoji oko 25 milijuna kuna. To su novci poreznih obveznika investirani u također porezne obveznike: govorimo i o majkama odgajateljicama, blokiranim građanima, našem Imunološkom zavodu, dopunskom zdravstvenom osiguranju za najsiromašnije umirovljenike, to su i školski udžbenici za učenike u Petrinji…«, kazao je gradonačelnik i dodao kako je to sve za građene Zagreba i njihovu dobrobit.

»Udžbenike kupujemo Petrinji i Romima. To je pomoć slabima i onima koji su stradali u Domovinskom ratu. Pa pomagali smo i Kininu, Vukovaru i Gunji. Sada pomažemo Petrinji, ne vidim u čemu je problem. SDP i HDZ kupuju glasove, a ne ja i bilo bi najbolje da što prije odu. Oni su dosad pobijedili šest puta za sebe a ne za ljude. Svaka njihova pobjeda je pobjeda za klijentelu i i nteresne zajednice, bilo HDZ-a ili SDP-a. A narod? Narod je gubio. Ništa to nije bilo za narod«, zaključio je Milan Bandić, poručivši kako su mu građani podarili pet mandata.

»Oni (SDP i HDZ) nikad nisu dobili drugi mandat niti će ga dobiti. Sad opet snube ljude da im daju povjerenje. To nema nigdje ni u Zanizibaru. Otvorite oči!«, poručio je.

M. Funda

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni